Sizin Burcunuz Hangi Bitkiler?

Sizin Burcunuz Hangi Bitkiler?

Burcunuza göre ideal bitkinizi bulmanıza yardımcı olmak amacıyla her burç için ayrı ayrı bitkilerin listesini hazırladık. 

Koç Burcu


Orkide ve Zamioculcas çiçeği büyüleyici ateş burcudur. Bağımsız olduğunuzda size yakın arkadaşlarınıza ve size güvenen tüm dostlarınıza yardım etmeyi severler. Ateş burcu cesur, dayanıklı ve hırslıdır. Zamia çiçeği gibi hayata tutunmakta onlardan iyisi yoktur. Bakışları aynı Orkide çiçekleri gibi net ve görkemli. Zamia bitkisi son derece az bakım gerektirir ve kendi kendini bakabilecek bir bitkidir.


Satın Al!




Aslan Burcu


Monstera Deliciosa Deve Tabanı çiçeği, Guzmania çiçeği. Cezbedici özelliğiyle aslan burcu gittiği her yerde ilgi odağı olurlar. Aynı Monstera (Deve Tabanı) bitkisi gibi gittiği tüm alanı doldururlar. Bu sayede onları görmezden gelmek imkansızdır. Aslan burcu da tıpkı Monstera bitkisi gibi parlak ışığı severler. Bu ışığı ister güneşten ister sevdiklerinden de alırlar. Yanı sıra Aslan burcu gittiği yerde alanınıza renk ve güzellik katan Guzmanya bitkisi gibidirler. Bu çiçek aynı Aslan burcu gibi sahnenin merkezinde odak noktası olmayı severler.


Satın Al!



Yay Burcu


Kahve çiçeği ve Potos (askılı bitki) çiçeği. Hiperkinetik enerjiye sahip olan Yay burcu tükenmeyen enerjileri sayesinde büyümekte ve genişlemekte onlardan iyisi yoktur. Az bakım gerektiren Kahve bitkisi gibi doğal kafein üreten bitki gibi enerjiye sahiptirler. Bu sayede gittiği tüm alanlarda doğal bir canlılık katarlar. Potos (askılı bitki) gibi uzun yaşarlar ve istedikleri her yere ulaşabilecek güçleri vardır. Hava temizleyen bitki olarak bilinen askılı potos bitkisi yay burcunun temsilidir.


Satın Al!



Boğa Burcu


Areka Palmiyesi, Dağ Palmiyesi, ve Pachira Para ağacı. Aşk, sevgi, güzellik ve para ile yönetilirler. İyi şans getiren para ağacı çiçeği gibi şanslı ve refahtırlar. Aynı zamanda cesur, özgüvenli ve nelerden hoşlandıklarını bilen bir burçtur. Tıpkı Areka (Dağ Palmiyesi) çiçeği gibi. Tropikal Hava temizleyen bitki ailesine giren Areka (Dağ Palmiyesi) kendi kendine yeten bakım gerektirmeyen akışına bıraktığında uzamaya devam eden bir bitkidir.


Satın Al!



Başak Burcu


Aşk merdiveni çiçeği, Sukulent çiçeği başak burcu herkesin bildiği gibi kibar, destekleyici ve naziktirler. Tıpkı yemyeşil, narin ve arındırıcı Aşk merdiveni çiçeğinin yaprakları gibi. Başak burcu sukulent çiçeği gibi kendi kendine yetmektedir. Yalnız kalmaktan çekinmezler. Her şeyin düzenli olmasından hoşlanırlar. Sukulent çiçeği gibi her şeyin rutine bağlı belirli bir seviyede olmasını severler.


Satın al!



Oğlak Burcu


Sanseveria Yılan - Paşa Kılıcı bitkisi, Dracaena Marginata çiçeği Burçların en dayanıklısı olan oğlaklar tıpkı Yılan çiçeği gibi dayanıklı ve uzun ömürlüdürler. Minimalist bir koşulda kalarak hayatta kalabilirler. Oğlak burcu ile ne kadar az uğraşırsanız o kadar iyi, aynı Yılan çiçeği gibi. Oğlak burcu aynı marginata çiçeği gibi büyük yüksekliklere çıkabilirler. Hırslı ve inatçı olan bu bitki yeni bitki sahibi olmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Oğlak burcu gibi iyimserlik çiçeği açarlar. Doğru bakıldığı takdirde bitki güzel ve sağlıklı yetişecektir. 


 Satın Al!