Burcuna Göre Hangi Bitkisin?

Burcuna Göre Hangi Bitkisin?

Bitkiler burçlarınıza göre farklılıklar göstermektedir. Hazırlamış olduğumuz bu liste, evinize, ofisinize ve yaşam alanlarınıza bitki almak isteyen müşterilerimizin, bitkiler ile bağ kurmasına farklı bir bakış açısı getirmektir.


İkizler Burcu


Kalatya çiçeği, Tesbih çiçeği. İkizler çok farklı şeylerle uğraşırlar. Aynı teşbih çiçeğinin boncuklarının sayısı gibi aklında binlerce fikir bulundururlar. Aynı zamanda Kalatya çiçeği gibi çok yönlüdürler. Kalatya çiçeğinin desenli yaprakları gibi oyuncu ve meraklıdırlar. Yapacakları işi belli etmezler, takip edeceği belirli bir kalıp yoktur. Buda İkizler ve Kalatya bitkisini farklı kılan özelliklerinden biridir.


Satın Al!



Terazi Burcu


Kuş Konmaz çiçeği, Spatifilyum, Spat (Barış çiçeği). Teraziler estetik, narin ve sevimli bir yapıya sahiptirler. Aynı zamanda ender bir güzelliğe sahiptirler aynı Kuş konmaz ve barış çiçeği gibi. Terazide bu çiçekler gibi yüksek bakım gerektiren bir burçtur. Bakıldığı takdirde güzelliğine doyamayacaksınız. Teraziler denge ve uyum üzerine sabitlenmiştirler. Aynı zamanda barışçıl bir yapıya sahiptirler. Barış çiçeğinin beyaz bayraklara benzeyen beyaz yaprakları gibi.


Satın Al!



Kova Burcu

Pilea para çiçeği, Fil kulağı çiçeği. Su taşımayı simgeleyen kova burcu özgür ruhlu ve insancıldırlar. Suyu seven kova burcu gibi Fil kulağı çiçeği de suyu sevmektedir. Bu bitki yapraklarının uçlarındaki nemi titreterek suyun içindeki besin miktarını dengede tutmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda kova burcu bulunduğu ortamda hareketlidirler aynı pilea para çiçeği gibi. Tıpkı bu bitki gibi parlak bir geleceği hayal etmeyi, ve mutluluk yaymayı seven bir burçtur.


Satın Al!


Yengeç Burcu

Antoryum çiçeği, Monstera Deve Tabanı bitkisi. Bu burcun ruh halleri sürekli dalgalanır. Aynı Antoryum bitkisi gibi ona fazla ilgi göstermek asla size zarar vermez. Yengeçler aynı zamanda rahat alanları yaratmakta da onlardan iyisi yoktur. Tıpkı Monstera Deve tabanı çiçeği gibi eğlenceli yayılmayı seven bir bitki ile kıyaslanabilirler.


Satın Al!


Akrep Burcu


Muz ağacı, Sanseveria Yılan çiçeği. Akrep burçları bulunduğu alanda istemsizce dikkat çekebilirler. Ne de olsa gizli iş yapmayı ve fark edilmemeyi isterler. Bu durumu muz ağacı ile kıyaslayabiliriz. Aynı zamanda akrep burcu güçlü ve çarpıcıdırlar. Aynı Renkli Yılan bitkisi gibi. Bu bitki ile akrep burcunun ortak noktası çekici ve serttirler.


Satın Al!




Balık Burcu

Zamioculcas - Zamia Çiçeği, Kalatya Dua çiçeği. Balık burcu hayalperest bir burçtur. Zaman, mekan gibi şeyleri unutarak hayal güçlerine girebilirler. Balık burcu sempatik ve şevkatli bir burçtur. Balık burcu aynı Kalatya Dua çiçeği gibi nazik ve manevidirler. Bu bitkiye bu ismin verilmesinin nedeni gün boyu yapraklarını indirip kaldırıp Dua ediyormuş görünümü vermesidir.


Satın Al!



Part 2  Burcuna Göre Hangi Bitkisin?


İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız:


Bakım:


STARLİÇE BAKIMI NASIL ÇOĞALTILIR?


PİLEA PEPEROMİOİDES BAKIMI PÜF NOKTALARI


DEVE TABANI BAKIMI İLE İLGİLİ PRATİK BİLGİLER


Öneri:


SALON BİTKİLERİ ÖNERİLERİ


OFİS ÇALIŞMA MASASI BİTKİ ÖNERİLERİ


YATAK ODASI BİTKİ ÖNERİLERİ