Babalar Günü Çiçekleri & Babaya Hediye Çiçek

Babalar Günü Çiçekleri & Babaya Hediye Çiçek

Babalar günü ne zaman? Babalara çiçek alınır mı? diyorsanız doğru yerdesiniz. Cevabımız evet! Artık alışılmışın dışına çıkma zamanı! Sizde bizim gibi düşünüyorsanız babalar günü hediye çiçek rehberimizi incelemeye devam edin. Çiçekler ve Bitkiler Babaların ofislerini, odasını yada yaşam alanları canlandırmak için mükemmel hediye olacaktır.


Babalara hangi çiçekler gönderilir?


  1. Para Ağacı Çiçeği
  2. Starliçe Çİçeği
  3. Bonsai Çiçeği
  4. Paşa Kılıcı Çiçeği
  5. Deve Tabanı Çiçeği

Para Ağacı Çiçeği



Babalarınıza en iyi hediye seçiminde kararsızsan Para Ağacı Çiçeği benzersiz bir hediyedir. Para ağacı yıllarca büyüyebilir, bakımı kolay ve dayanıklı bitkidir ayrıca havayı temizleyen bitkidir. Para Ağacı refahı, zenginliği ve parayı temsil eder.


Satın Al!


Starliçe Çiçeği


Babalar gününde asaletin simgesi Starliçe Çiçeği hediye ederek ofisini adeta bir tropik ormana çevirebilirsiniz. İlk bakışta tüm dikkatleri üzerine çeken bu çiçeğimiz yeşil gösterişli yaprakları ile özgün bir forma sahiptir.


Satın Al!



Bonsai Çiçeği


Bonsai çiçeği iç mekan bitkileri arasında her zaman popülerliğini korumuş bitkiler arasında yerini korumuştur. Bonsai çiçeği Babalar gününde hediye verebileceğiniz mükemmel bir ağaçtır. Neredeyse bakım gerektirmeyen bitkidir.


Satın Al!



Paşa Kılıcı Çiçeği


Paşa kılıcı çiçeği bakımı kolay ve bitki severlerin favori bitkileri arasındadır. Babalar gününde Paşa kılıcı hediye etmek en güzel karar olabilir. Bu bitkimiz havada bulunan zararlı maddeleri temizleyerek bulunduğu ortamı sağlıklı hale getirmektedir.


Satın Al!



Deve Tabanı Çiçeği


Babanıza onu her şeyden çok sevdiğinizi söylemek için Deve Tabanı çiçeği hediye verebilirsiniz. Konumlandırıldığı alanda etrafına pozitif enerji yayan bu bitki bakımı kolay ve ilk bakışta tüm dikkatleri üzerine çeken favori bitkilerdir.


Satın Al!